Covid-19

2024- ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ, ΣΕ ΕΝΑ ΑΣΦΑΛΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΣΤΑ STUDIOS GIANNAKIS!

 


Kατά την διάρκεια της πανδημίας, παραμείναμε πιστοί σε ένα δύσκολο εγχείρημα, να διασφαλίσουμε τις καλοκαιρινές διακοπές των αγαπημένων πελατών μας, με υγεία και ασφάλεια. Λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα εναντία στην εξάπλωση της πανδημίας, και, εφαρμόζοντας πίστα τις επιταγές του πρωτοκόλλου για τη λειτουργία του τουρισμού στην Ελλάδα, καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον διακοπών, ασφαλές από τον ιό, στα Studios Giannakis.
Yποδεχθήκαμε έναν ικανοποιητικό, για τα δεδομένα, αριθμό τουριστών, οι οποίοι απόλαυσαν την άνεση και πολυτέλεια την οποία προσφέρουν τα Studios Giannakis, ενώ, κρατήσαμε τα Covid περιστατικά σε μηδενικό επίπεδο, καθ΄όλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου. Oι πελάτες μας, οι φίλοι μας και οι αγαπημένοι τους απόλαυσαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές σε ένα ασφαλές, όμορφο περιβάλλον, όπου το σώμα και το πνεύμα σμίγουν σε μία απόλυτη εμπειρία ευεξίας!
Φέτος, το 2024, υπό το φως μίας νέας αρχής για την ανθρωπότητα, παγκοσμίως, παραμένουμε προσηλωμένοι στον ίδιο στόχο! Ακόμη πιο έμπειροι και δυνατοί, και με απολυτό σεβασμό στην άξια της ανθρωπινής ύπαρξης, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε πως μπορείτε να μας εμπιστευτείτε για τις καλοκαιρινές σας διακοπές!
Κάντε κράτηση, τώρα, επωφελούμενοι των προσφορών μας και της ευέλικτης ταξιδιωτικής πολιτικής μας!


Επικοινωνήστε μαζί μας! 


Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

+30 694 6683913

H ομάδα των Studios Giannakis!

Πληροφορίες COVID-19 15.03.2022

Μείνετε ενημερωμένοι για τις ταξιδιωτικές πληροφορίες σχετικά με το COVID-19. Μάθετε περισσότερα για τη δέσμευσή μας για την υγεία και την ασφάλειά σας, καθώς και για την πολιτική ακύρωσης.
Το ιδιωτικό περιβάλλον "Thassos Studios Giannakis", που διαθέτει 5 ανεξάρτητα στούντιο / διαμερίσματα, προσφέρει ένα Covid-Safe, ιδιαίτερα προστατευτικό Ιερό για οικογένειες για να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.
Εφαρμόζει σχολαστικά τις οδηγίες του Ελληνικού Πρωτοκόλλου Υγείας, για τη λειτουργία των ξενοδοχείων, το καλοκαίρι του 2022, δημιουργώντας έτσι μια ασφαλή ζώνη για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η χρήση μέτρων Υγείας και Ασφάλειας υψηλού επιπέδου δημιουργεί ένα γαλήνιο, προστατευμένο περιβάλλον για ένα ταξίδι επισκεπτών μέσα σε ένα εμπνευσμένο, ήρεμο και φυσικό περιβάλλον.

 


Το πρωτόκολλο "Thassos Studios Giannakis"
Σε απόλυτη συμμόρφωση με τις αυστηρές οδηγίες σχετικά με την ασφάλεια και την υγιεινή στα ξενοδοχεία, δεν έχουμε αφήσει τίποτα στην τύχη για την προστασία σας. Για να διασφαλίσουμε ότι εσείς και η οικογένειά σας απολαμβάνετε τη μοναδική εμπειρία διακοπών που μπορεί να προσφέρει το "Thassos Studios Giannakis", έχουμε εισαγάγει μέτρα υγείας και ασφάλειας υψηλού επιπέδου. Ως εκ τούτου, το πρωτόκολλό μας παρέχει ένα ανώτερο επίπεδο ασφάλειας και εμπιστοσύνης μαζί με προβλέψεις για ένα αξέχαστο ταξίδι επισκεπτών, ενώ ενισχύει τις ιερές έννοιες της ιδιωτικής ζωής, της αυτονομίας, της άνεσης και της πολυτέλειας. Μερικά σημαντικά μέτρα για τις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες, καθ 'όλη τη διάρκεια της διαμονής σας, αναφέρονται παρακάτω.
Τα στούντιο καθαρίζονται σχολαστικά και απολυμαίνονται σε κάθε αλλαγή επισκέπτη, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Πραγματοποιούνται επίσης αυξημένοι έλεγχοι νερού, σύμφωνα με το Πρωτόκολλο Υγείας. Πιο συγκεκριμένα, στο "Thassos Studios Giannakis", εφαρμόζουμε τα εξής:

 

Παράταση του check out και του διαστήματος check in, μεταξύ διαμονής (11:00 π.μ. - 15:00 μ.μ.)

 

Εξωτερικό check in

 

Εγγραφή όλων των ατόμων που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις μας (πλήρες όνομα, χώρα, αριθμός τηλεφώνου, e-mail, διεύθυνση, ημερομηνία check in / check out) στο βιβλίο αρχείων του ξενοδοχείου και στο βιβλίο εκδηλώσεων

 

Οι μετρήσεις των επισκεπτών κατά την άφιξη

 

Συνιστάται η ηλεκτρονική πληρωμή

 

Όχι καθημερινά καθαρισμός των στούντιο / διαμερισμάτων, κατά τη διάρκεια της διαμονής των επισκεπτών.

 

Ο καθαρισμός των στούντιο / διαμερισμάτων, κατά τη διάρκεια της διαμονής, θα γίνει, κατόπιν αιτήματος του επισκέπτη.

 

Τα σεντόνια, οι πετσέτες και οι θήκες μαξιλαριών - ΔΕΝ αλλάζονται καθημερινά.

 

Οποιοδήποτε είδος αλλαγής πετσετών / σεντονιών / μαξιλαριών ή υπηρεσιών υγιεινής θα πραγματοποιηθεί, μόνο μετά από αίτημα του επισκέπτη.

 

Πιο συγκεκριμένα, οι βρώμικες πετσέτες πρέπει να τοποθετούνται σε ειδικές σακούλες, που παρέχονται στη σουίτα / διαμέρισμα και, πρέπει να τοποθετούνται στην είσοδο του.

 

Συνιστάται καθημερινά το άνοιγμα της πόρτας και του παραθύρου, για τον φυσικό εξαερισμό του χώρου.

 

 Αερισμός / φυσικός αερισμός της σουίτας / διαμερίσματος κατά τη διαδικασία καθαρισμού (ανοιχτές πόρτες και παράθυρα)

 

Αφαίρεση όλων των σκουπιδιών από κάδους απορριμμάτων.
Σκούπισμα.
Αλλαγή σεντονιών (σεντόνια, πετσέτες, μαξιλαροθήκες). Τα βρώμικα σεντόνια τοποθετούνται σε συγκεκριμένες σακούλες.

 

 Υψηλός καθαρισμός και απολύμανση επιφανειών (τραπέζια, καρέκλες, επιφάνειες κουζίνας, λαβές, κουμπιά ,, διακόπτες, τηλεχειριστήρια, κάδοι απορριμμάτων). Ο καθαρισμός των επιφανειών έρχεται πρώτος και στη συνέχεια εφαρμόζεται υγρό απολύμανσης, παραμένοντας για 15 λεπτά, σκουπίζοντας, στη συνέχεια, με χαρτί μίας χρήσης.

 


 Υπέροχος καθαρισμός και απολύμανση υφασμάτων, όπως καναπέδες, στρώματα, κουρτίνες, με τη χρήση ατμοκαθαριστή.
 Σκούπισμα δαπέδου.
Συνεχής αερισμός χώρου / φυσικός αερισμός
Εφαρμόζεται καθαρισμός και απολύμανση A / C, ενώ έχουν αφαιρεθεί οι κλειδαριές

 

 Καθαρισμός και απολύμανση των μέσων καθαρισμού.
 Τοποθέτηση των υλικών στην αποθήκη.
 
Όλα τα υλικά απολύμανσης είναι εγκεκριμένα και πιστοποιημένα, για τον συγκεκριμένο στόχο, σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

 

Όλα τα σεντόνια πλένονται σε υψηλές θερμοκρασίες, όπως ορίζεται στο πρωτόκολλο

 

Τα προϊόντα μας λαμβάνουν όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις, έτσι ώστε να εφαρμόζονται οι οδηγίες ασφάλειας, απολύμανσης και υγιεινής και να διασφαλίζεται η υγεία όλων

 

Είμαστε εδώ, για τους καλεσμένους μας, για να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε οποιαδήποτε πιθανή περίσταση.
Πολιτική ακύρωσης
Η πολιτική ακύρωσης έχει γίνει πολύ πιο ευέλικτη, για το καλοκαίρι του 2020, έτσι ώστε οι επισκέπτες να ενθαρρύνονται να προχωρήσουν σε κράτηση. Συνεπώς, οποιαδήποτε ακύρωση πραγματοποιείται τουλάχιστον 15 ημέρες πριν από την ημερομηνία άφιξης είναι δωρεάν. Επίσης, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να επαναπρογραμματίσουμε τις διακοπές σας, βρίσκοντας μια νέα ημερομηνία ταξιδιού για εσάς!

 

Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση:
www.thassos-studios-giannakis.gr
τηλ: 694 6683913
Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στις εγκαταστάσεις μας, και αυτό το καλοκαίρι!

 

 

Πληροφορίες COVID-19 29.05.2020


Αισιόδοξα με ανυπομονησία τις επερχόμενες διακοπές σας, αυτό το καλοκαίρι, είναι η δέσμευσή μας να κάνουμε τους επισκέπτες μας να αισθάνονται ασφαλείς, χωρίς συμβιβασμούς και να απολαύσουν την πολυτελή εμπειρία Votsalo. Σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις και οδηγίες της ελληνικής κυβέρνησης για την επανεκκίνηση του Tourisn στην Ελλάδα, το ξενοδοχείο μας θα ανοίξει ξανά στις 15 Ιουνίου. Θα σας ενημερώσουμε για τυχόν περαιτέρω τροποποιήσεις, καθώς και για το λεπτομερές σχήμα μέτρων προστασίας από το COVID-19.


Ασφάλεια και υγιεινή
Στο Votsalo Suites, η δέσμευσή μας για την Ασφάλεια και την Υγεία σας παραμένει απόλυτη προτεραιότητά μας. Όσον αφορά τους καλεσμένους μας και την εμπιστοσύνη τους να περάσουν τις πολύτιμες διακοπές τους στις εγκαταστάσεις μας, θα εφαρμόσουμε το Παγκόσμιο Πρωτόκολλο Υγείας. Σύντομα θα αναρτηθούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αυξημένα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας.


Ηρεμία και πολυτέλεια
Οι πολύτιμοι επισκέπτες μας θα απολαμβάνουν πάντα ηρεμία και πολυτέλεια, καθώς συνδυάζονται στις σουίτες Votsalo. Είτε ξεκουράζεστε στα υπέροχα και άνετα διαμερίσματα / στούντιο, που βρίσκονται ακριβώς πάνω στην παραλία, μελετώντας το απέραντο γαλάζιο του Agean, ή απολαμβάνοντας τα κρυστάλλινα νερά και την αμμώδη παραλία της Χρυσής Αμμουδιάς, ακριβώς μπροστά, το STUDIOS GIANNAKIS είναι το ιδανικό μέρος για να περάσετε τις οικογενειακές σας διακοπές!


Ευελιξία στις ημερομηνίες ταξιδιού
Σε περίπτωση που οι ημερομηνίες ταξιδιού σας δεν είναι εφικτές, σας προσκαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να αναδιατάξετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές για τέλη Ιουνίου, Ιουλίου, Αυγούστου, Σεπτεμβρίου και αρχές Οκτωβρίου! Ειδικές προσφορές, επίσης!

Παρακαλώ, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, είτε μέσω της ιστοσελίδας μας, μέσω e-mail είτε μέσω τηλεφώνου, ως εξής: +30 6946683913